1

Διαγωνισμός Φωτογραφίας – “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΒΙΚΟΥ ΑΩΟΥ”

Το ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΒΙΚΟΥ-ΑΩΟΥ σας καλεί να συμμετέχετε στο διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΒΙΚΟΥ ΑΩΟΥ”. Αναμένουμε τις συμμετοχές σας για να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια προβολής του μοναδικού αυτού γεωπάρκου. Λήξη διαγωνισμού: 15/11/2016.

Ο Διαγωνισμός φωτογραφίας με τίτλο “ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΒΙΚΟΥ ΑΩΟΥ” διοργανώνεται από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ»  που εδρεύει στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ,  Πλατεία Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου  453 32 ΕΛΛΑΔΑ. Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή του κοινού μέσω της ενασχόλησης με την τέχνη της φωτογραφίας, στην προβολή του ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΒΙΚΟΥ ΑΩΟΥ και την ανάδειξη όλων εκείνων των στοιχείων που το συνθέτουν: την γεωλογία, τα οικοσυστήματα, τους οργανισμούς, τους οικισμούς, τον άνθρωπο με τον πολιτισμό και τις δραστηριότητές του.

https://vikosaoosgeopark.com/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82/?contest=contest-condition